Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arda Turan Silah : Son Dakika Haberi Arda Turan In Davasinda Burak Yilmaz Da Sahitlik Yapacak Son Dakika Spor Haberleri : Turan'ın hastanede ateş alan diğer yandan başakşehirli futbolcu arda turan'ın kullandığı silahın 'hayalet silah' yani glock.

Arda Turan Silah : Son Dakika Haberi Arda Turan In Davasinda Burak Yilmaz Da Sahitlik Yapacak Son Dakika Spor Haberleri : Turan'ın hastanede ateş alan diğer yandan başakşehirli futbolcu arda turan'ın kullandığı silahın 'hayalet silah' yani glock.. Arda turan'ın şarkıcı berkay'la yaşadığı ve berkay şahin'e saldırdığı olayın ardından beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'nde. Arda turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. Arda turan'ın hastanede berkay ile tartışırken silahı masaya fırlatması da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi. Arda turan, berkay şahin'e gece kulübünde kafa atmış, olaylar emrullah erdinç'in açıklamaları şöyle:

Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle. 'arda turan silahla hastaneye gitti'. Arda turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne geldi. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu.

Arda Turan Simdi Yandi Cok Konusulacak Silah Iddiasi Internet Haber
Arda Turan Simdi Yandi Cok Konusulacak Silah Iddiasi Internet Haber from i.internethaber.com
Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Arda turan emniyette verdiği ifadesinde, ben burak yılmaz'la konuşurken bir anda berkay beni burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Spor toto süper lig ekiplerinden 10.10.2018 günü saat 13:30 sıralarında idaremiz liv hospital hastanesinde silah ile ateş etme olayı. Arda'nın bir eliyle silah olduğu sanılan kabarıklığı tuttuğu da görülüyor. Video dünyası türkiye 3.428 views2 years ago.

Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil.

Video dünyası türkiye 3.428 views2 years ago. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi. 'silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama silah ruhsatsız'. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı. 'arda turan silahla hastaneye gitti'. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön. Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam.

'arda turan silahla hastaneye gitti'. Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Berkay'ın avukatı ayşegül mermer kamera kayıtlarında arda turan'ın elinde silah olduğunun görüldüğü aktarılan tutanakta. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi.

Iddianame Hazirlandi Arda Turan In 12 5 Yil Hapsi Isteniyor Istanbulgercegi Com
Iddianame Hazirlandi Arda Turan In 12 5 Yil Hapsi Isteniyor Istanbulgercegi Com from www.istanbulgercegi.com
'silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama silah ruhsatsız'. Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Kanal d muhabirinin iddiasına göre elindeki silah ile 1 el ateş edildiği için arda turan hakkında soruşturma açılacak. Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor. Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti.

Fatih terim, arda turan'a meydan okudu.

Arda turan, berkay'ın burnunu kırmış ardından hastaneye silahla gitmişti. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Spor toto süper lig ekiplerinden 10.10.2018 günü saat 13:30 sıralarında idaremiz liv hospital hastanesinde silah ile ateş etme olayı. Arda turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti. Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası. Gece karısına asılıp burnunu kırdığı adamdan özür dilemek için hastahaneye silah götürüp. Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi. Arda turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne geldi.

'arda turan silahla hastaneye gitti'. Arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Arda turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne geldi. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Ispanyol Basini Abartti Sarkiyici Takip Edip Ates Etti Spor Haberi
Ispanyol Basini Abartti Sarkiyici Takip Edip Ates Etti Spor Haberi from i4.hurimg.com
Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi. Olayın detayların ise berkay'ın eşi habertürk'ten esin övet'e açıkladı. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi.

Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi.

Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor. Arda turan yüzde 100 ceza alacak arda turan hakkında 2 suçtan dolayı soruşturma yapılacak. Arda turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi. 'silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama silah ruhsatsız'. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda turan'ın berkay şahin'in burnunu kırma olayı hakkında canlı yayında konuşan muhabir emrullah erdinç, 'arda'nın kullandığı silah ruhsatsız ve hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz' dedi. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Fatih terim, arda turan'a meydan okudu. Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı.

Arda turan'ın berkay ile kavgasında kullandığı silahla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı arda turan. Sonrasında arda turan, berkay'ı yattığı hastane odasında ziyaret etmiş, bu sırada silah defalarca el değiştirdi.